Velkommen til Vi har støttet.

De Aktive Idérige Ildsjæle

Kontakt Os  tryk her

Dette er nogle af de ting vi har støttet, siden er desværre ikke 100% opdateret.

DAGENS NAVN

Han slår et slag for den glade musik

– Hvis dansktoppen havde været en person, så havde man overtrådt racismelovgivningen.

Jan Grøndahl har ikke meget tilovers for de såkaldte finkulturelle, der i mange år hærgede i Danmarks Radio. De finkulturelle, der for mange år siden slagtede Dansktoppen med Jørn Hjorting.

Den 51-årige fra Kolding har nærmest viet sit liv til at udbrede kendskabet til den form for musik, han holder af: Dansktopmusik.

Han er ankermand i foreningen Dansktoppens Venner, der arrangerer shows, hvor overskuddet går til nødlidende børn i Danmark.

Han er også ankermand i foreningen Team Livsstil, der hjælper overvægtige med at tabe sig. For er der noget, der ligger Jan Grøndahl på sinde, så er det folk i nød. Han har selv været så overvægtig, at det var farligt, men har nu, med skrap diæt og meget motion, kommet så langt ned, at han nemt kan arrangere ture til Aidensfield, hjemstedet for en anden af Jan Grøndahls passioner: tv-serien »Små og store synder«.

Olivenhaven får gratis koncert

Af Martin Wilde, 
t7211 4210 - 
mwi@jv.dk

KOLDING: Det bliver beboerne på plejehjemmet Olivenhaven, der kommer til at nyde godt af overskuddet fra foreningen Dansktoppens Venners showaften den 20. oktober.

- Denne gang gav det kun små 4.000 kr. i overskud. Dem bruger vi på en halvanden times koncert med Poul Henning og Agnete, der giver deres show »Rundt om Kai Normann Andersen« for beboerne på Olivenhaven, fortæller Jan Grøndahl, der er ankermand i foreningen Dansktoppens Venner.

Kai Normann Andersen-koncerten holdes søndag den 25. november.

Dansktopshow løber rundt allerede før første tone

Af Martin Wilde

Endnu inden lørdag aftens show og dans med dansktopmusik er begyndt, er der udsigt til, at det kan give et mindre overskud. Det siger Jan Grøndahl fra foreningen Dansktoppens Venner. Han er ankermand på showet, hvor der optræder mere end 15 musikere og sangere som alle synger og spiller gratis.

– Vi skulle sælge mindst 100 kuverter, for at det kan løbe rundt, og vi har solgt 97. Men samtidig har jeg tilsagn fra 30 personer, der kommer efter klokken 20, når spisningen er overstået, så jeg er stolt.

Som noget nyt er det nemlig muligt at komme ind til en reduceret billetpris på 100 kroner, efter spisningen er overstået. Gør man det, er det ikke nødvendigt at bestille billet i forvejen.

Blandt de optrædende er Santa Danseband og Rikke Pedersen, og det er navne, der trækker folk til.  Vi har fået en del tilmeldinger fra folk, der siger, at de kommer, fordi Santa Danseband eller Rikke Pedersen kommer, fortæller Jan Grøndahl.

De Aktive Idérige Ildsjæle  - Vi støtter Børn - Ældre - Hjemløse så de kan få nogle gode spændende oplevelser - Se mere på www.aidensfield.info

Forening prøver igen med dansktop-aften

Af Martin Wilde

Så er det snart tid til, atter at kridte danseskoene, for fredag den 30. maj arrangerer TL Foreningen og foreningen Dansktoppens Venner igen showaften i Festsalen på Palmeallé.

Aftenen byder på et par håndfulde kendte og mindre kendte sangere og sangerinder, der alle har det til fælles, at de elsker den specielle genre, der kendes som dansktop.

– Som konferencier har fået Poul Henning og Agnete, og ellers er der optræden af både Lars Ole, Chris Hart og Anny Fyhn, der også har været med de andre gange, vi har lavet disse festaftener, siger Jan Grøndahl, der er formand for Dansktoppens Venner
:

– Af nye navne bliver der blandt andet entertaineren og showmanden Bent W, der kommer har udgivet fire cd'ere. Han kommer også og underholder fredag eftermiddag, inden showaftenen går i gang, i Liva Stormarked i Munkebo. Der vil han traktere med et festfyrværkeri af kendte danske ørehængere fra før og nu.

Jan Grøndahl fortæller, at publikum også vil kunne opleve andre nye navne som 2be1 og Maibrit Post. Alle optræder de gratis denne aften, idet overskuddet går til et velgørende formål
.

Vi støtter nødlidende børn i Danmark. Tidligere har vi blandt andet givet legetøj til børneafdelingen på Kolding Sygehus, og på mandag afslører vi, hvor overskuddet fra sidste showaften går til, slutter Jan Grøndahl. En mand for hvem dansktop efterhånden er meget mere end bare glad musik.